Η ERGMASIN

ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Να δημιουργούμε βιώσιμα έργα προστατεύοντας το περιβάλλον.ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Η πραγματοποίηση των δικών σας ονείρων με την κατασκευή κτιρίων και χώρων λειτουργικών για τους ανθρώπους σε αρμονία με το περιβάλλον.

Η εταιρεία ERGMASIN επιδιώκει την μοναδική κατασκευή και ανακαίνιση κτιρίων, εύκολα και αποδοτικά για τον πελάτη. Στόχος μας η συνεχής βελτίωση και εναρμόνιση των κατασκευών μας με το περιβάλλον και τις ανάγκες των ανθρώπων. Εξελισσόμαστε μέσα από την καινοτομία της κατασκευής και μέσα από την δημιουργία νέων ιδεών για εσάς. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε την επιτυχία και την ικανοποίηση των πελατών μας.


ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

- Αφοσίωση
- Εργατικότητα
- Ομαδικό πνεύμα
- Εμπιστοσύνη
- Αυτοβελτίωση

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ


Η Ergmasin Deals P.C. ξεκίνησε το 2013 ως μια οικογενειακή επιχείρηση στην Αθήνα, στην Ελλάδα. Δημιουργήσαμε μια εταιρεία επίκαιρη στην εποχή της εξέλιξης και της τεχνολογίας, τοποθετώντας τις αξίες μας μπροστά για την κατασκευή κτιρίων με χαρακτήρα και με μειωμένο ενεργειακό αποτύπωμα.

Επικεντρωμένοι στην δημιουργία μιας αποδοτικής ομάδας για την κατασκευή έργων οικονομικών και βιώσιμων, η ERGMASIN στελεχώνεται από διπλωματούχους μηχανικούς ελληνικών Πανεπιστημίων με μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό στην διαχείριση επιχειρήσεων και έργων. Οι δραστηριότητες της εταιρείας επικεντρώνονται στην κατασκευή Δημοσίων έργων αλλά και νέων ιδιωτικών κατασκευών. Μας αρέσουν οι ανακατασκευές, οι στατικές ενισχύσεις παλαιών κτιρίων, οι ενεργειακές αναβαθμίσεις κτιρίων, τομείς που αναπτύσσονται γρήγορα την τελευταία δεκαετία.

Η ομάδα της ERGMASIN το 2022 αναβαθμίζεται, βάζοντας ως στόχο την ολοκλήρωση μεγαλύτερων έργων, συμμετέχοντας σε ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς αλλά και αυξάνοντας την παρουσία της σε ερευνητικά συνέδρια και εκθέσεις.Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να ακούσουμε το δικό σας όνειρο για την κατασκευή σας


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ