Μελέτη

Ένα όνειρο ξεκινά να γίνεται πραγματικότητα με την σχεδίαση του.

1. Μελέτη

Η Ergmasin προσφέρει υπηρεσίες σχεδιασμού της νέας σας κατασκευής ή ανακαίνισης ξεκινώντας από την ιδέα στο χαρτί μέχρι την τελική μελέτη εφαρμογής.

Η ομάδα μελετών της Ergmasin δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο πακέτο βασισμένο στις ανάγκες σας και στην κείμενη νομοθεσία για έκδοση οικοδομικής άδειας.

1. Αρχιτεκτονική μελέτη-Master Plan

  • Γραφείων
  • Κατοικιών
  • Ξενοδοχείων
  • Εμπορικών κέντρων
  • Καταστημάτων


2. Στατική Μελέτη

Σε κάθε νέα κατασκευή η στατική μελέτη έρχεται να συμπληρώσει την Αρχιτεκτονική για ένα άρτιο οικοδόμημα και ασφαλές για τους χρήστες του.


3. Αρχιτεκτονική Περιβάλλοντος χώρου

Πιστεύουμε στην εναρμόνιση των κατασκευών με το περιβάλλον γύρω από αυτό και τους ανθρώπους. Η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου με στοιχεία πρασίνου αλλά και άλλες βιώσιμες κατασκευές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του έργου μας και του οράματος μας.

Μελέτη:

Κοινόχρηστών χώρων (πλατείες-πεζοδρόμια), Πάρκων, Περιβάλλοντα χώρο Κατοικίας

4. Ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες

Ένας πυλώνας του οράματος μας είναι η δημιουργία ενεργειακών ανεξάρτητα κτιρίων. Η δράση αυτή ξεκινάει με τις μελέτες των ηλεκτρικών και μηχανολογικών εγκαταστάσεων των νέων κατασκευών. Η ERGMASIN προσφέρει πληθώρα επιλογών για την βελτίωση των Η/Μ εγκαταστάσεων αλλά και την δημιουργία νέων δημιουργώντας στόχους με εσάς για την εξοικονόμηση και την αυτονομία ενέργειας.

Εξοικονομήστε ενέργεια με:

Αυτοματοποίηση διαχείρισης θέρμανσης, Απομακρυσμένη διαχείριση ενέργειας, Αισθητήρες μέτρησης κατανάλωσης, Αυτοματοποίηση φωτισμού

Μαζί μπορούμε να αναβαθμίσουμε τις ενεργειακές εγκαταστάσεις για ένα καλύτερο και βιώσιμο μέλλον.

Θα θέλατε:

Νέα μελέτη Η/Μ- Αναβάθμιση Η/Μ- Ενεργειακό Πιστοποιητικό5. Μελέτης πυροπροστασίας

Η ασφάλεια των κτιρίων με συνάθροιση κοινού αλλά και με προσωρινή διαμονή ολοκληρώνεται με την εγκατάσταση μέτρων πυροπροστασίας. Τηρώντας την νομοθεσία σύμφωνα με το διάγραμμα νομοθεσίας Πυρασφάλειας του Πυροσβεστικού Σώματος (υπ. Αρ. 73841 Φ.701.1/18.11.2019 Διαταγή Α.Π.Σ.) η ERGMASIN πραγματοποιεί μελέτες πυρασφάλειας και εκδίδει πιστοποιητικά πυροπροστασίας.

Θα θέλατε:

Μελέτη πυροπροστασίας- Πιστοποιητικό Πυροπροστασίας

6. Ειδικές μελέτες

Γιατί το παλιό είναι αλλιώς...

Η διατήρηση και χρήση των παλαιών κατασκευών συμβάλλουν στην βιωσιμότητα και στην μείωση των αποβλήτων. Η καταστροφή ενός παλαιού κτιρίου δημιουργεί τόνους αποβλήτων τις οποίες καλούμαστε να διαχειριστούμε καταναλώνοντας επιπλέον ενέργεια και καταστρέφοντας το περιβάλλον.

Πολλές φορές τα παλαιά κτίρια μπορούν να αποκτήσουν μεγαλύτερη αξία με την Ανακαίνιση και ενίσχυση τους. Η ERGMASIN συμβάλλει σε αυτό προσφέροντας Υπηρεσίες για την διατήρηση και την δημιουργία κτιρίων «σαν καινούριων».

Μελέτες:

Στατικής Ενίσχυση κτιρίων, Αναπαλαιώσεις, Ανακαίνιση Αθλητικών χώρων


Επικοινωνήστε μαζί μας

Εσείς τι θα θέλατε να σχεδιάσουμε μαζί